Na kus řeči

07.10.2009 00:54

Lukáš Otruba 

Vážení čtenáři, fanoušci a fanynky brněnské Omegy. Dnes jsem si na kus řeči pozval útočníka Lukáše Otrubu. Zdravím Tě!

Lukáš: Ahoj

Mluví se, že nejsi momentálně fyzicky na tom nejlíp. V čem spočívají tvoje zdravotní problémy?

Lukáš: No, prostě bohužel jdu ke konci října na operaci s ramenem, se kterým mám dlouhodobé problémy a měl jsem ho za poslední rok několikrát vykloubený. Nějakou dobu strávím v nemocnicii, pak rehabilitace a na jaře už snad budu moct naskočit normálně k zápasům.

A jak jsi v týmu spokojený? Co kabina?

Lukáš: Jsem spokojenej. Tým máme docela dobrej, ale pořád nejsme ještě sehraní. Teď na podzim to ještě asi nebude ono, ale věřím, že na jaře už bude všecko v pohodě. Kabina je super, s borcama si rozumím. 

Bohužel Omega prohrála v Rebešovicích, kde se žádnému týmu nehraje lehce. Asi tě mrzí, že ses nemohl zúčastnit?

Lukáš: Tak mrzí mě to docela dost, ale zdraví mi to nedovolilo…

Přece jen je tu jedna zajímavost. Tvé číslo 55. Na fotbalistu celkem neobvyklé a to navíc v České republice není vůbec zvykem. Proč zrovna tato volba čísla?

Lukáš: Je to moje oblíbené číslo. Používám ho i u různých nicků apod ... no a vzniklo to z čísla našeho domu 

Hm, tak to je opravdu zajímavé. A teď něco k tvým spoluhráčům. Každý má určitou charakteristiku a je něčím odlišný, než kdokoliv jiný z týmu. Koho bys označil bavičem, dříčem, vůdčí osobností a v neposlední řadě jestli víš o nějakém rituálu či tradičním zvyku před vstupem na hřiště, co má nějaký tvůj spoluhráč?

Lukáš: Týjo, tak teď opravdu nevím( smích) ... za takového baviče bych možná řekl Osiho a pak sebe…dříči Koty a Yago... vůdčí osobnost? Tak asi kapitán ( smích)

A napadají tě nějaké možnosti, jak něco upravit na týmu? nebo co si myslíš, že kádr postrádá k lepším výsledkům?

Lukáš: No myslím, že by to chtělo trochu širší kádr, hlavně do obrany by se hodil ještě aspoň jeden hráč protože, kluci mají málo možností střídat... Do týmu by mohli přijít 1-2 hráči… a pak už jen trénovat, trénovat a trénovat

A co říkáš na změnu pozice kapitána, který se přesune ze středu do obrany? Jan Uhlíř alias Kimmi bude hrát zálohu. Myslíš, že je to dobrý tah trenéra?

Lukáš:Já si myslím, že to nemusí být špatná změna, ale uvidí se až na hřišti, jestli je dobrá nebo ne

A co bys chtěl závěrem popřát týmu a věrným fanynkám a fanouškům?

Lukáš: Tak hlavně ať se daří a ať nám drží palce.

Ano, děkuji Ti za tvůj čas. Tak to byl přátelé útočník FC Omegy Brno, Lukáš Otruba. Lukáši, nápodobně ti přejeme, aby ses dal brzy dohromady a pomohl na jaře získávat body. 

Lukáš: Díky

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist