Report 4. kolo

29.09.2009 18:57

 FC Omega Brno - Pitaval  0:5 ( 0:1)

V den českého státního svátku se sice ne všude pracovalo, ale za to na Čichnove bojovalo o další body do tabulky. Ano, i v tento den brněnská malá kopaná nezahálela a Omega přivítala na svém hřišti zcela neznámého, ale neporaženého soupeře nosící název Pitaval.  Hosté na sebe upozornili především debaklem nad „Srdcaři“ v poměru 11:0! Při tomto faktu i nás napadlo, jestli i my nedostaneme takovou studenou gólovou sprchu. Přece jen hrál nováček s týmem, který ještě v loni hrál superligu?! Do našich ochozů si našlo cestu i pár věrných fanoušků Omegy, kteří viděli bohužel spíše tragikomedii než pohledný a vyhecovaný špíl. Z důvodu nemoci nemohl nastoupit bek Šimon Ondruš a kvůli zranění z minulého zápasu proti Colgate nemohl nastoupit ani Tomáš Osička, který si našel místo pouze na tribuně pro V.I.P.  členy Omegy. Poprvé v sezóně ale nastoupil zkušený hráč našich řad, Jan Uhlíř, avšak ani on nezabránil bídným výkonům našeho celku.

Co se týče sestavy, tak v bráně nastoupil Jaromír Kadlec. V obraně z prava hrál Jiří Karpíšek, vlevo Tomáš Hladný. V záloze byl Rudolf Chudoba, který se střídal s Janem Uhlířem a konečně trio útočníků, Lukáš Brada, Lukáš Otruba a do třetice Jan Kottas. Pokud bych se měl vyjádřit k samotnému dění na hřišti, není moc o čem psát. Nedokázali jsme si v první půli vytvořit výraznější šanci a ani ohrozit brankáře hostí. Byli jsme naprosto statičtí, bez nápadu a hlavně chyběla komunikace mezi hráči, což byl základním prvkem naše špatně předvedené hry. První gól do naší sítě padl po akci, kdy se hosté dostali do přečíslení, kde přišla přihrávka z levého křídla, kterou mírně tečoval bek Karpíšek a na zadní tyč si zběhl jeden z hráčů Pitavalu a ten měl již jednoduchou práci k zakončení- 0:1.

Druhá část hry nebyla o nic lepší. Jediné plus bylo, že pár hráčů z ofenzívy si našlo cestu ke svatyni hostí, avšak bez gólového vyjádření. Klíčový moment nastal po úvodním hvizdu, kdy jsme ihned po rozehrávce inkasovali 3 rychlé góly a tím byl náš osud pro tento zápas zpečetěn. Závěrečná branka, již pátá, nastala v naprosté rezignaci se zápasem něco udělat. Výsledek 0:5 mluví naprosto za vše. Ovšem je podle mě nutno podotknout, že soupeř hrál opravdu velmi dobře a pohledně. Kdybychom ale předvedli kvalitní výkon s takovým výsledkem, tak taková kritika by nebyla na místě. Ale předvedli jsme opravdu více než špatný výkon a svým způsobem tento výsledek je ještě pro nás přijatelný. Každopádně musíme zvednout hlavu a připravit se na zápas v Rebešovicích, kde nastoupíme proti místnímu rezervnímu týmu, kde nás čeká opravdu velmi horká půda. 

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist