Report 5. kolo

04.10.2009 17:21

 Rebešovice "B" - FC Omega Brno 5:1 (2:1)

Lekce z produktivity, tak by se dal zkráceně nazvat zápas 5. Kola 2. A ligy malé kopané. Bez dvou útočníků( Tomáše Osičky a Lukáše Otruby) jsme nastoupili pod umělým osvětlením na horké půdě Rebešovic. Místní čutalisté se sešli v hojném počtu a kolikrát nebylo k rozpoznání, kdo je fanoušek a kdo hráč, což přineslo i komplikace v oblasti zajištění balónů, jednoduše řečeno, špatná pořadatelská služba se maximálně snažila nám zápas znechutit a znepříjemnit. Nic méně tato fakta nebyla rozhodující faktorem naší porážky.

Co se týče sestavy, tak do brány se postavil klasicky Jara Kadlec, v obraně nastoupil Jiří Karpíšek s Šimonem Ondrušem, v záloze operoval Rudolf Chudoba  a Jan Uhlíř, Lukáš Brada a Jan Kottas se postavili do útoku, kde je doplňoval Tomáš Hladný.

Zápas byl od prvního hvizdu velice vyhecovaný, důkazem toho byl neustálý presing soupeře, který nám nenechal žádný prostor k rozehrávce a museli jsme tedy zvolit nakopávané balóny až k brankáři domácích. Kupodivu jsme se ale do vedení dostali my, kdy Jan Kottas využil zmatku v obraně oranžových a vsítil svoji premiérovou branku za náš klub- 0:1. Bohužel ale to bylo vše, čím jsme dokázali ohrozit. Za zmínění stojí pouze přímý kop našeho kapitána, ale brankář Rebešovic byl pozorný a prudký balón vyrazil před sebe do bezpečí. Od té doby se dostal náš tlak do pozadí a na tahu byli domácí, jenž využili naše špatné koncentrace a vsítili dva rychlé góly a dostali se do vedení- 2:1.

Druhá část hry nebyla o nic lepší. Nedokázali jsme si vytvořit výraznější šance, a když už ano, tak skončili mimo tři tyče brankářovi svatyně. To ovšem hrálo do not Rebešovicím, které nás položili na kolena další brankou- 3:1. Zbylé dva góly padly po chybách v obraně, kdy jsme nedokázali dostatečně pokrýt soupeře a za to jsme pikali ostudným výsledkem 5:1.

S papírově slabším soupeřem jsme nedokázali bodovat a bohužel v dvou posledních zápasech jsme inkasovali 10 branek, což je velmi nelichotivá bilance a všichni doufáme, že v sobotu 10. 10 v 11:45 na domácím hřišti na Čichnove nezaváháme a dokážeme soupeře z Kuřimi porazit.

 

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist