Report 6. kolo

13.10.2009 22:59

 FC Omega Brno - Dream Team Kuřim   0:5  (0:2) 

10. 10. 2009, čas 11:45, hřiště Čichnova. To bylo další kolo 2. A ligy malé kopané, kde domácí Omega přivítala na svém pažitu celek Dream Team Kuřim. S novou posilou, Jakubem Škardou, jsme byli odhodláni po černé sérií zvítězit.  Avšak běhavý soupeř z Kuřimi nepřijel odevzdat všechny tři body zadarmo, tudíž se dal očekávat vyrovnaný průběh… ale opak byl pravdou.

Předvedli jsme téměř samý výkon, jako v předchozích dvou kolech. Sestava ve složení: Kadlec- Chudoba(c ), Ondruš, Karpíšek- Hladný, Uhlíř- Brada, Kottas, Škarda; se topila opět ve vlastních chybách. Zejména počáteční nedůraz v úvodě zápasu nás stál dvě rychlé branky. Tím se kuřimští fotbalisté dostali do oné pohody, což se projevilo ve zbytku zápasu.

Ojedinělou šanci měl Rudolf Chudoba, který se po závaru dostal na hranici pokutového kopu a místo zakončení levačkou zvolil pravé bodlo, což se v závěru ukázala jako špatná volba. Bez gólového vyjádření skončila příležitost Jakuba Škardy, který brankáře překonal, ale chyběly pouze milimetry, aby střela skončila za zády, v síti, brankáře Dream Teamu.

Ve druhé polovině zápasu střelecká impotence neodpadla. Pouze přímý kop, který zahrával domácí kapitán, vyrazil brankář nad břevno na rohový kop. Klíčová branka zápasu padla po sólu nejlepšího hráče zápasu ( nosící číslo 7), kdy se po levé straně dostal přes 3 bránící hráče Omegy, ten už poslal přesnou přihrávku a zakončující hráč již neměl problém ono dílo dokončit- 0:3. Přesto i za tohoto stavu jsme se snažili výsledek změnit, ale namísto toho jsme až příliš otevřeli hru a díky tomu hosté vsítili další dvě branky.

Závěrem asi říci jen to, že černá série pokračuje. Nejhorší na tom je, že klubová ofenzíva za tři zápasy vsítila pouze jedinou branku! Defenzíva za stejný počet zápasů inkasovala dokonce už patnáct gólů! V sobotu dopoledne konečně ve svých dresech nastoupíme na půdě Sandonorica (bývalý Fischer Café B), který svými dosavadními výsledky dokazuje, že jeho ambice na Superligu myslí opravdu vážně.

Přeruší Omega dosavadní mizérií nebo Sandonorico potvrdí papírově lepší postavení v tabulce?! Na tuto otázku budete znát odpověď v sobotu dopoledne, kdy zápas začíná v 10:00 na hřišti Arménská, v Bohunicích.

 

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist