Report 7. kolo

18.10.2009 17:25

 Sandonorico - FC Omega Brno  4:1  (1:0)

 V oslabené sestavě zajížděl náš celek na půdu týmu Sandonorico, které se netají ambice nejvyššími, a to postupem do prestižní Superligy. Za deštivého počasí, kdy by se dalo hrát na Arménské někdy i vodní pólo, jsme byli plně odhodlaní nechat na hřiště vše k zisku 3 bodů, avšak domácí tým nebyl žádný amatér a opět jsme to byli my, co jsme museli zaplatit nováčkovskou daň. K utkání nemohl nastoupit Jakub Škarda, bohužel ani útočné duo Osička a Otruba. Výrazným oslabením byla také absence Jana Kottase, který musel nastoupit ve futsalovém zápase.
Sestava byla tedy následujíci : Kadlec- Ondruš, Karpíšek- Hladný, Uhlíř- Chudoba, Brada.

Pro obě strany byl ale největším soupeřem hřiště. Balón kolikrát nelogicky odskočil, popřípadě získal špatnou rotaci kvůli kalužím, to vše zavinil déšť. Samotná hra ze začátku byla velmi taktická a spíše se čekalo, kdo udělá první chybu. Na první gól se čekalo celkem dlouho a padl z rohového kopu, kdy domácí hráč poslal balón do ohně a Ondruš si nepostačil pohlídat útočníka Sandonorica, který si šikovně naběhl a umístil míč placírkou k tyči- 1:0. 

Druhá část hry byla zajímavější, bojovnější a vyhecovanější. Začali jsme se dostávat do střeleckých pozic, avšak gól stále ne a ne padnout. Nedáš, dostaneš. To se potvrdilo i u druhé branky Sandonorica, kdy při přečíslení hráč měl spoustu prostoru a z celkem slušné dálky vyslal nepříjemný projektil a mokrý míč proletěl brankáři Kadlecovi mezi nohama- 2:0. I tak za tohoto stavu jsme si byli vědomi, že soupeř je více než hratelný. Hra se přelévala ze strany na stranu. Při rozjeté akci zahrál domácí bek míč do zámezí, toho se chopil kapitán hráč Chudoba a hozený aut ala Rory Delap skončil na hlavě Tomáše Hladného a ten umístil balón k pravé tyči a snížili jsme- 2:1. Bohužel ale nedostatečný důraz v obraně a případné vychytané střely znamenal třetí gól v naší svatyni. Po další pěkné akci přidalo Sandonorico čtvrtý gól a bylo dobojováno.

Nejlepší výkon podal nás brankář Jaromír Kadlec, který se podle mého mínění nezdál v ideální formě v předchozích utkáních. Dalším plusem byla určitě dynamičnost v útočné hře. Sice jsme vstřelili jedinou branku, ale ovšem nutno zmínit, že samotná předvedená hra vůbec neodpovídá výsledku. Všichni tedy doufáme, že v následujícím domácím utkání vyjádříme herní zlepšení i výsledkem.

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist