Report 8. kolo

05.11.2009 17:22

FC Omega Brno - FC Brkábl  2:0  (2:0)

 Pouze s jedním hráčem na střídačce nastoupila domácí Omega proti celku z Kanic, tým FC Brkábl, který sice přijel s dostatečnou podporou fanoušků, ale ani ti nepomohli hostům k takovému výkonu, který by stačil na nějaký ten bod. Konečně sestava ve složení: Kottas- Chudoba,Karpíšek- Hladný, Uhlíř- Brada, Škarda; potvrdila, že neumí pouze jen odjíždět z brněnských hřišť jen poražena, ale také to, že umí předvést atraktivní, zodpovědný výkon s příchutí tříbodovou. 

Obě branky, které padly do sítě soupeře, zajistil Jakub Škarda, který dokázal nejdříve rychlou rozehrávkou najít Tomáše Hladného, který chladnokrevně poslal balón přesně pod nohy padajícího gólmana- 1:0. Gól č. 2 vstřelil Lukáš Brada, který využil nekoncentrace borců z Brkáblu, a ona kombinace skončila šachmatem pro hosty v podobě druhého gólu- 2:0. Stav do šaten byl uspokojující, ale všem bylo jasné, že nesmíme zaspat na vavřínech.


Druhý poločas přinesl jen pár zajímavějších okamžiků, a to když domácí kapitán vypustil jedovku na hostujícího brankáře, který zrovna nebyl v optimálním postavení, ale bohužel se střela zastavila na brankové konstrukci, konkrétně na břevně. Hostující občas zahrozili, ale domácí podpořil brankář Kottas svým standardním výkonem. Každopádně bylo pro nás rozhodující to, že hosté nenašli recept ani na velmi koncentrovanou obranu a na zvrat jim nepomohla ani poločasová cigareta se sudím, který chvílemi dokázal opepřit samotný zápas svými výroky. Nic méně to nám ale nezkazilo radost nejen ze samotné předvedené hry, ale zejména potěšující fakt 3 bodů do tabulky za zaslouženou výhru 2:0! 

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist