Report 9. kolo

05.11.2009 17:34

Corinto Blues - FC Omega Brno 2:1  (0:1)

 Klání mezi Corintem a Omegou bylo klíčové pro obě mužstva, které se nepohybovali v patrech nejvyšších. Kurz na oba celky byl téměř stejný a dal se tedy očekávat více než vyrovnaný a bojovný souboj. To bohužel ale znepříjemňovalo počasí, které připomínalo hřiště na Arménské spíše v kluziště. Sestava bruslařů byla následující: Kottas- Ondruš, Karpíšek- Uhlíř, Hladný- Chudoba ( c ), Škarda, Brada


První část hry vyzněla herně lépe pro domácí tým, který nás přikoval na naši polovinu a svým presinkem nám nedal jinou možnost, než nakopávat balóny dopředu. Náznaky šancí ale byly spíše sporadické. Kupodivu jsme to byli ale právě my, kteří skórovali jako první. Při útoku 2 na 2 zatáhl balón Škarda na levé křídlo. K němu se stáhl nejdříve jeden obránce a hned na to obránce druhý. Přes všechny tyto okolnosti ale našel volného Chudobu, který střelou mezi   nohy prostřelil brankáře Corinta a dostali jsme se do vedení- 0:1. 

Ve druhé části hry Corinto dokázalo vyrovnat, když se při pohledné přihrávce za obranu dostal míč na hranici vápna mezi brankáře a domácího útočníka a po několika odrazech se dostal do pozice odkud už útočník našel pohodlnou cestu k vyrovnání- 1:1. I když soupeř nepůsobil fotbalovým dojmem, přesto dokázal skórovat i po druhé po špatně ubráněném rohu Omegy. Z rohového kopu poslal hráč Corinta míč do ohně, kdy jednomu z našich obránců prošel po lajně přesně mezi nohami a z druhé strany pálil z první pod víko zcela nepokrytý domácí hráč- 2:1. Červeno-modří ale nesložili zbraně a začali hrát aktivněji. Do krásné střely se opřel Tomáš Hladný, ale brankář Blues vyrazil míč na aut. Do další šance se o pár minut později dostal i Jakub Škarda, který se ale bohužel jen přidal do řad hráčů omegy kteří si z hostujících branek dělají zvonkohry a pouze zazvonil na břevno. Soupeř nakonec našemu tlaku odolal a mohl se radovat ze 3 bodů. Využil našich individuálních chyb v defenzívě, které byly pro celkový vývoj utkání rozhodující. 

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist