Staronová posila do týmu Omegy?!

03.10.2009 00:16

Proč ne?!

Něco jako návrat Richarda Dostálka do 1. FC Brno by mohl znamenat pro FC Omegu Brno návrat Michala Kottase zpět do týmu!Ano, tímto se momentálně zabývá brněnské fotbalové dění. Tento vynikající hráč býval postrachem soupeřů, kdy(nyní sedmadvacetiletý záložník )dával spoustu branek a i to byl jeden z důvodů, proč týmy jako kdysi Staré Brno, Rom Star, Kalinka( nyní Tripoli Café) nebo bohunický celek Spodní chtěli tohoto „spielmachera“ do svých řad, ale Omega si byla vědoma , že takový talent nesmí pustit.

Co se týče prezidenta klubu Lukáše Brady, tak zájem o tohoto borce stále má: ,, Michal by byl pro náš tým určitě velkým přínosem, je to vynikající hráč a moc bych si přál, aby se stal členem našeho kádru a pomohl nám k lepším výsledkům. Všichni v kabině víme, že pro nás, jako pro nováčka, bude těžké se udržet, ale spoluhráči, včetně mě, věří v udržení a Michal by určitě našemu cíli pomohl“.

A co na to kapitán Rudolf Chudoba? :,, Michal je fenomenální hráč s bohatými zkušenostmi a určitě bych jeho přítomnost přijal s otevřenou náručí, ale vše je ve vyjednávání, tak uvidíme, ale doufám, že to dopadne dobře“.

Jak na něj vzpomíná Šimon Ondruš?: ,, Pamatuju si, že to byl dobrý fotbalista. Převyšoval nás svoji chytrostí a samotnou hrou a tím pádem nás něco naučil, nedával najevo, že je něco víc. Hrál svoji hru a byla radost se na něj koukat“.

Je to pouze bulvární šum nebo se sen stane skutečností? To je zatím vše ve hvězdách. Možná někteří z vás se chytají za hlavu a přemýšlí, jestli se shodou okolností nejedná o příbuzenský vztah mezi potencionální hvězdou Michalem a jeho jmenovcem Janem?! Ano, jsou to bratři a o to víc všichni doufáme, že za pár dní shlédneme společně s fanoušky bratrskou spolupráci, která přinese žluto-černým tížené ovoce.

 

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist